Зареєструйся та отримай знижку на покупку до 15%
Пн-Пт: 08:00-20:00 Сб-Нд: 10:00-18:00
Ua Ru

Кондиціонер Nordis Altair PLUS NDI-AP18TC1/NDO-AP18TC2 інвертор

На складі
0/5
30 783 37 600
Купити в 1 клік
Кредит та розстрочка від 1 283 /місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Установка
з гарантією
Безпечна
оплата карткою
Відправка
протягом 1-3 днів

Технічні характеристики

Виконання
Настенный
Гарантія, міс.
36
Зовнішній Блок
INVERTER
Колір
Білий
Модель
18
Площа приміщення, м²
36-55
Управління зі смартфона
SMART wi-fi
Фреон
R32
Робота на обігрів, t °C
-22

Опис

Кондиціонер Nordis Altair PLUS NDI-AP18TC1/NDO-AP18TC2 інвертор


NØRDIS ALTAIR PLUS – це покращена версія серії Altair. Енергозберігаючі, тихі та надійні кондиціонери, в яких виробник поєднує високу якість, передові технології та ціну. Ця модель має широкий спектр функцій, які забезпечують легке та зручне використання як удома, так і офісу. Внаслідок вдосконалених технічних рішень кондиціонери Altair Plus працюють при зниженні зовнішньої температури до -22 °C. Тихий кондиціонер має стильний та компактний дизайн. Високий енергетичний клас A++/A+ забезпечить низьке споживання енергії. Сучасні функції створять комфортні умови в кімнатах з кондиціонерами. Функція самоочищення позбавляє забруднень усередині пристрою. 30-хвилинна програма ефективно видаляє бруд та бактерії. Розумна функція 3D Airflow в режимі охолодження повітря дме до стелі і створює освіжаючий вітер. У режимі опалення повітря дме в підлогу, а потім поступово піднімається в кімнату. Функція I FEEL: додатковий датчик, вбудований у пульт дистанційного керування, дозволяє пристрою постійно контролювати та регулювати рівень температури у кімнаті. Кондиціонер підтримує задану температуру у точці, де розташований пульт дистанційного керування. Технологія стійкості до іржі означає, що зовнішній блок не зазнає корозії, що продовжує термін служби пристрою. Підвищена герметичність захищає від повеней, комах та пилу. Функція нічного режиму регулює температуру ночами, підвищуючи комфорт сну. Прилади знижують або підвищують температуру повітря на 1-2 °С кожні 60 хвилин. Після 10 години сну кондиціонер повернеться до попереднього налаштування. Підтримуючи належний рівень вологості, пристрій дозволяє сушити вологий одяг навіть у дощову погоду. Функція примусового розморожування – примусове розморожування можна запустити комбінацією кнопок у режимі обігріву. 6-ступінчастий вентилятор дозволить вам вибрати найбільш підходящу повітродувку!

Площа приміщення, що рекомендується: 50 м²

Серія: Altair PLUS

Режим роботи: Охолодження, обігрів, осушення, вентиляція

Функції: Обігрів до -22С; Таймер на включення та відключення; Турбо режим; Нічний режим; Автоматичний режим; Авторестарт; управління жалюзі з пульта по горизонталі; LED-дисплей; Тихий режим; Вимкнення підсвічування; Авто розморожування; Блокування клавіш пульта; Самоочищення; I-feel; wifi управління

Фільтр: Фотокаталітичний фільтр, Катехіновий фільтр, Фільтр Silver Ion, Фільтр від пилових кліщів, Електростатичний фільтр

Гарантія: 3 роки


Технічні характеристики

Клас енергоефективності: А+/А++

Холод кВт: 5,10 (1,25-5,91)

Тепло кВт: 5,10 (1,25-6,07)

Потужність: 1580/1370 Вт

Габарити внутрішнього блоку: 910x294x206 мм /11 кг

Габарити зовнішнього блоку: 853х602х349 мм. /35 кг.

Рівень шуму: 40/22 дБ

Фреон марки: R32

Напруга: 220V

Максимальна довжина труби: 25 м


Доставка кліматичної та іншої техніки по Україні БЕЗКОШТОВНО!


                   


*Доставка безкоштовно поширюється лише на товари без позначки АКЦІЯ. В акційних товарах вартість знижки на доставку уточнюйте за телефоном.

По Києву доставка безкоштовно застосовується до всіх товарів без обмеження на акції тощо.

Доставляємо всіма зручними для вас способами доставки у всі міста та села.

Київ, Запоріжжя, Дніпро, Миколаїв, Житомир, Харків, Чернівці, Одеса, Рівне, Львів, Полтава, Черкаси, Кропивницький, Херсон, Івано-Франківськ, Вінниця та інші міста України, де є транспортна доставка всіма компаніями.



Немає відгуків про цей товар.