Зареєструйся та отримай знижку на покупку до 15%
Пн-Пт: 08:00-20:00 Сб-Нд: 10:00-18:00
Ua Ru

Кондиціонер AUX ASW/AS-H07FFR3DI R32 Fusion inverter

Знижка до -15%
Кондиціонер AUX ASW/AS-H07FFR3DI R32 Fusion inverter
Площа:
На складі
0/5
14 499
Купити в 1 клік
Кредит та розстрочка від 604 /місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Установка
з гарантією
Безпечна
оплата карткою
Відправка
протягом 1-3 днів

Технічні характеристики

Виконання
Настінний
Гарантія, міс.
60
Зовнішній Блок
INVERTER
Модель
07
Площа приміщення, м²
16-22
Фреон
R32
Робота на обігрів, t °C
-15

Опис

Кондиціонер AUX ASW/AS-H07FFR3DI R32 Fusion inverter

Інверторна спліт-система настінного типу AUX FUSION inverter ASW-H07FFR3DI – надійна модель, яка розрахована на роботу на обігрів приміщення до -15°C. Спліт-система AUX FUSION має інвертор нового зразка, який забезпечує надійну роботу навіть за складних кліматичних умов. Кондиціонери AUX FUSION Inverter обладнані прихованим інформативним LED-дисплеєм із зручною індикацією режимів роботи. Високоміцний корпус виконаний із первинного, не переробленого пластику. Такий пластик не токсичний, гнучкіший, менш тендітний. Його міцність на 15% вище вторинного, що робить конструкцію більш надійною та довговічною. Дизайн внутрішнього блоку виконаний у спокійних плавних формах білого кольору.

Кондиціонер FUSION inverter ASW-H07FFR3DI має нижню панель і жалюзі, що знімається, що скорочує час монтажу на 15-20 хвилин. Зручна конструкція дозволяє витягувати плату керування двома простими рухами.

Покриття теплообмінників Golden Fin захищає їх від окислення та підвищує стійкість до несприятливих факторів навколишнього середовища. Інноваційне покриття теплообмінника Golden Fin має підвищену корозійну стійкість значно збільшуючи термін служби приладу. Проведені випробування у камері із соляним туманом показали відсутність слідів корозії через 15 днів на алюмінієвому теплообміннику, захищеному золотим покриттям.

Система фільтрації обладнана фільтром грубого очищення та фільтром глибокого очищення. Така система не тільки захищає кондиціонер від впливу пилу та дрібних частинок, але набагато ефективніше очищує повітря.

Площа, що рекомендується: 20 м2

Серія: FUSION inverter

Тип компресора: інвертор

Компресор: GMCC (TOSHIBA)

Основні функції: Охолодження/ Обігрів/ Осушення/ Вентиляція

Основні режими роботи: Турбо режим/Нічний режим/Таймер 24 години/Автоматичний/Самодіагностика/Самоочищення

Основні особливості:
  • Інвертор DC. Порівняно з традиційними інверторами економічніше, має підвищену надійність та знижений рівень шуму. Споживання електроенергії загалом на 15% нижче, ніж в традиційного інвертора;
  • Функція "Авторестарт" . Кондиціонер автоматично запам'ятовує налаштування роботи при аварійному вимкненні електроживлення. Він повертається до попередніх налаштувань під час відновлення електроживлення;
  • Самоочищення. Коли кондиціонер вимкнений, вентилятор продовжує працювати ще деякий час, осушуючи та запобігаючи утворенню бактерій та цвілі всередині кондиціонера; сушить внутрішній блок протягом 35 хвилин.
  • Режим сну. Кондиціонер автоматично збільшить (в режимі обігріву) або зменшить (в режимі охолодження) температуру на 1 градус на годину (у перші 2 години), а через 5 годин вимкнеться. Функція сну допомагає підтримувати найбільш комфортну температуру та економить електроенергію;
  • Безшумний режим Дуже тихий режим роботи, коли внутрішній блок кондиціонера повітря працює зі зниженим рівнем звукового тиску, забезпечуючи оптимальні умови без надмірного шуму;
  • Режим обігріву дозволяє використовувати кондиціонер цілий рік, навіть у холодні місяці. Завдяки тепловому насосу прилад може нагрівати повітря в приміщенні, будучи альтернативою традиційним системам опалення.
  • Дві точки виведення дренажу. Для зручності злив води може бути організований як з правого, так і з лівого боку;
  • 4D Air Delivery. Технологія тривимірного розподілу повітря керується з пульта.
  • Іонізатор повітря – одна з ключових функцій, що позитивно впливають на наш настрій, самопочуття та концентрацію під час роботи чи навчання. Іонізатор вирівнює рівень позитивних та негативних іонів у приміщенні, запобігаючи таким чином розвитку вірусів, грибків та бактерій. Крім того, нейтралізує алергени та неприємні запахи.
  • Фільтр PM 2,5 – за даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, тривалий вплив PM2,5 призводить до скорочення тривалості життя. Кондиціонери Fusion оснащені фільтром PM2,5, який видаляє дрібні частинки пилу, що витають у повітрі, і видаляє 99,9% цих забруднюючих речовин, забезпечуючи чисте і здорове повітря.
  • Антибактеріальний фільтр – незамінний для видалення всіх видів бактерій та патогенних мікроорганізмів, що затримуються на антибактеріальному покритті, розташованому на поверхні фільтра. Завдяки бактерицидним речовинам, що знаходяться на поверхні фільтра, пригнічується їх розвиток.
  • Фільтр високої густини – кондиціонер оснащений фільтром високої густини, який ефективно затримує забруднювачі повітря, включаючи пил та частинки бруду.
  • Збірник на власному заводі AUX у Китаї.
  • Функція I FEEL (Клімат-контроль) - регулює температуру за допомогою датчика управління, що знаходиться на пульті управління.
  • Автоматичний режим – зміна режимів (холод-тепло-осушення).
  • Режим прискореного охолодження/нагріву протягом 15 хвилин.
  • Автоматичне вертикальне та горизонтальне хитання жалюзі.
  • Захист від зледеніння.
  • LED-дисплей.
  • Управління WiFi (опція) – додатковий контроль

Робота кондиціонера на обігрів: -15 °С

Гарантія: 5 років

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Продуктивність (охолоджування): 2,3 (0,6-3,1) кВт

Продуктивність (обігрів): 2,5 (0,8-3,4) кВт

Потужність (охолодж/нагрів): 0,685/ 0,637 Вт

Рівень шуму внутрішнього блоку: 22/28/34/41 дБ

Рівень шуму зовнішнього блоку: 61 дБ

Сезонна енергоефективність (SEER/SCOP): 6,1 (А++)/ 4,0 (А+)

Циркуляція повітря: 450 м³/год.

Габарити внутрішнього блоку: 690х283х199 мм/вага - 7 кг

Габарити зовнішнього блоку: 650x456x233 мм/вага - 18 кг

Діапазон зовнішньої температури (охолодж/обігрів): +16 +49 °C/ -15 +30 °C

Клас захисту: IPX4

Максимальна довжина магістралі: 20 м

Максимальний перепад висот: 10 м

Діаметр труб (рід/газ): 6,35 (1/4")/ 9,52 (3/8") мм

Фреон марки: R32

Напруга: 220-240 В/1фаза/50 Гц

Країна : Китай

Доставка кліматичної та іншої техніки по Україні БЕЗКОШТОВНО!


                   


*Доставка безкоштовно поширюється лише на товари без позначки АКЦІЯ. В акційних товарах вартість знижки на доставку уточнюйте за телефоном.

По Києву доставка безкоштовно застосовується до всіх товарів без обмеження на акції тощо.

Доставляємо всіма зручними для вас способами доставки у всі міста та села.

Київ, Запоріжжя, Дніпро, Миколаїв, Житомир, Харків, Чернівці, Одеса, Рівне, Львів, Полтава, Черкаси, Кропивницький, Херсон, Івано-Франківськ, Вінниця та інші міста України, де є транспортна доставка всіма компаніями.



Немає відгуків про цей товар.