Зареєструйся та отримай знижку на покупку до 15%
Пн-Пт: 08:00-20:00 Сб-Нд: 10:00-18:00
Ua Ru

Кондиціонер OLMO Inventa Deluxe OSH-08LDH3

Знижка до -15%
Кондиціонер OLMO Inventa Deluxe OSH-08LDH3
Площа:
На складі
0/5
10 599
Купити в 1 клік
Кредит та розстрочка від 442 /місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Установка
з гарантією
Безпечна
оплата карткою
Відправка
протягом 1-3 днів

Технічні характеристики

Виконання
Настенный
Гарантія, міс.
24
Зовнішній Блок
ON/OFF
Колір
Білий
Країна виробник
China
Модель
07
Площа приміщення, м²
16-20
Фреон
R32
Робота на обігрів, t °C
- 15 °C

Опис

Кондиціонер OLMO Inventa Deluxe OSH-08LDH3

Olmo INVENTA DELUXE OSH-08LDH3 - нова сучасна модель 2024 модельного року від компанії Olmo, що поєднує практичний дизайн внутрішнього блоку і широкий функціонал, що задовольняє всі ваші потреби.

Ергономічний пульт гарантує просте та інтуїтивно зрозуміле керування кондиціонером, а наявність функції I FEEL , яка дозволяє контролювати температуру безпосередньо біля користувача та режим комфортного сну MAGIC SLEEP будуть приємним доповненням для забезпечення більшого комфорту. Кондиціонер працює на сучасному екологічному фреоні R32 , завдяки чому досягаються високі показники ефективності.

Кондиціонер OLMO Inventa Deluxe OSH-08LDH3 призначений для охолодження та обігріву приміщень з орієнтовною площею 15-20 м2, а його холодильна потужність складає 2,3 кВт. Ця модель кондиціонера може використовуватися в режимі обігріву при температурі до -15 °C, що дозволяє активно використовувати його як альтернативне джерело опалення.

Площа приміщення, що рекомендується: 20 м²

Серія: Inventa Deluxe

Тип компресора: Звичайний on/off

Тип блоку: Настінний

Пульт керування: Бездротовий

Режим роботи: Охолодження, Обігрів, Осушення, Вентиляція

Функції: автовибір режиму роботи, авторестарт, таймер, нічний режим, самоочищення, самодіагностика, привод вертикальних жалюзі, чергове опалення ( +8 °C )

Гарантія: 2 роки

Основні функції та режими:

  • Режими роботи: охолодження/обігрів/осушення/вентиляція. Охолодження та обігрів - кондиціонер розрахований на створення комфортного мікроклімату при широкому діапазоні зовнішніх температур і може використовуватись як джерело опалення при температурах навколишнього середовища до -15, при цьому основною функцією є охолодження. Режим вентиляції призначений для забезпечення циркуляції повітря у приміщенні та його фільтрації. У цьому режимі компресор кондиціонера вимкнено, а вентилятор внутрішнього блоку працює на заданій користувачем швидкості. У режимі осушення кондиціонер здатний знижувати вологість у приміщенні за рахунок випадання конденсату на холодній поверхні теплообмінника внутрішнього блоку практично без зниження температури. В автоматичному режимі кондиціонер самостійно вибирає режим роботи (охолодження/обігрів) та підтримує задану температуру за рахунок зміни швидкості вентилятора та обертів компресора. Такий режим найкраще підходить для людей, які не хочуть витрачати час на додаткові функції.
  • Еко-фреон R32 – «ECO Security». Холодоагент R32 захищає озоновий шар. Він більш екологічний та енергозберігаючий, за рахунок чого впроваджується нова ідея захисту навколишнього середовища.
  • Робочий діапазон -15 до 43 °C.
  • Технологія «SMART FLOW»: Автоматичне завдання напряму повітряного потоку в режимі Smart-Flow дозволяє уникнути дискомфорту, пов'язаного з тим, що в режимі охолодження або обігріву на людину може потрапляти холодне або гаряче повітря з кондиціонера. Попадання холодного повітря може викликати застуду, озноб і біль голови, а потрапляння гарячого - дискомфорт. Для запобігання цьому кондиціонер автоматично направляє теплий потік практично вертикально вниз, для більш інтенсивного прогрівання приміщення, а в режимі охолодження - холодний потік спрямований вздовж стелі, для більш рівномірного охолодження приміщення.
  • Комплекс самодіагностики «AUTO - GUARD»: Вбудована система діагностики режимів роботи кондиціонера Olmo захищає його від пошкодження та сигналізує про помилки в роботі за допомогою кодів несправності, що спрощує діагностику та підвищує надійність.
  • Система RELOAD: Вбудована система автоматичного перезапуску запам'ятовує налаштування та у разі втрати живлення кондиціонер відновить роботу на останніх заданих режимах після його відновлення.
  • I FEEL: Функція I FEEL дозволяє контролювати температуру безпосередньо біля користувача за датчиком розташованим у пульті управління.
  • Функція "Сlever TIMER": таймер на 24 години (увімкнення/вимкнення).
  • Функція Hi-Power: Ця функція дозволяє швидко досягти заданої температури в приміщенні. У разі її активації кондиціонер протягом 15 хвилин працюватиме на максимально можливій потужності, а потім перейде в стандартний режим.
  • Чергове опалення: Кондиціонер підтримує температуру в приміщенні на рівні +8°C, не допускаючи розморожування та заощаджуючи кошти.
  • Розробка "PIPE TWINS": два варіанти підключення дренажу (правий або лівий).
  • Конструкція внутрішнього блоку, що легко очищається.
  • Покриття Anti-corrosion flash: Спеціальне покриття теплообмінників збільшує термін їхньої служби та протистоїть корозії.
  • Функція здорового осушення DRY AIR: Незалежна функція осушення може зберегти ваш одяг сухим, навіть якщо погода стає вологою, таким чином, звільняючи вас від зайвих турбот.
  • Режим Quiet Action: Внутрішній та зовнішній блоки обладнані функцією зниження шуму, завдяки чому ви можете насолоджуватися комфортом без зайвого дискомфорту для себе та сусідів.
  • Ексклюзивний неповторний дизайн.
  • ABC пластик найвищої якості.
  • Дисплей з м'яким підсвічуванням ENIGMA LIGHTS: Прихований за світлопрозорим пластиком внутрішнього блоку дворозрядний дисплей з м'яким підсвічуванням дозволяє контролювати температуру в приміщенні та задані режими роботи. У разі потреби дисплей може бути вимкнений.
  • Ширококутні жалюзі: Завдяки продуманій конструкції жалюзі досягається широкий кут обдування і повітря потрапляє в найвіддаленіші куточки приміщення.
  • Блокування пульта: Пульт керування може бути заблокований від дітей або випадкового натискання
  • Пульт ДК з режимом реального часу та підсвічуванням.
  • Wi-Fi ready – можливість віддаленого доступу за допомогою Wi-Fi (при комплектації модемом OLMO Connect Life OL-WH).


ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Потужність: 2,3 кВт

Теплопродуктивність: 2,4 кВт

Потужність (охолодж/обігрів): 0,716/ 0,665 кВт

Сезонна енергоефективність (SEER/SCOP): 3,2 А+/ 3,6

Витрата повітря: 500 м³/година

Рівень шуму внутрішнього блоку: 25/27/33 дБ

Рівень шуму зовнішнього блоку: 51 дБ

Габарити внутрішнього блоку (ШхВхГ): 790×255×200 мм / Вага – 7,0 кг

Габарити зовнішнього блоку (ШхВхГ): 660×482×240 мм / Вага – 22,5 кг

Осушення: 0,7 л/год.

Робочий діапазон температур: -15...+43°C

Діаметр магістралі (рід/газ): 6,38 (1/4″) / 9,53 (3/8″) мм (дюйм)

Максимальна довжина труб: 15 м

Максимальний перепад висот між блоками: 5 м

Відстань між болтами кріплення зовнішнього блоку: 443 мм

Фреон марки: R32

Напруга: 1 фаза/220-240В/50Гц


Доставка кліматичної та іншої техніки по Україні БЕЗКОШТОВНО!


                   


*Доставка безкоштовно поширюється лише на товари без позначки АКЦІЯ. В акційних товарах вартість знижки на доставку уточнюйте за телефоном.

По Києву доставка безкоштовно застосовується до всіх товарів без обмеження на акції тощо.

Доставляємо всіма зручними для вас способами доставки у всі міста та села.

Київ, Запоріжжя, Дніпро, Миколаїв, Житомир, Харків, Чернівці, Одеса, Рівне, Львів, Полтава, Черкаси, Кропивницький, Херсон, Івано-Франківськ, Вінниця та інші міста України, де є транспортна доставка всіма компаніями.



Немає відгуків про цей товар.