Каталог товарів
Київ
UA

Бензиновий генератор Dnipro-M GX-70E (49317000)

Характеристики
Бензиновий генераторСистема пуску: ручний + електричний (комбі)Номінальна потужність: 7 кВтТривалість автономної роботи: 7 гВитрати палива: 313 г / кВт * гРівень шуму: 78 дБ ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: жовтень 2019 р.
Бренд: Dnipro-M
Тип: Бензиновий генератор
Максимальна потужність, кВт: 7,5
Номінальна потужність, кВт: 7
Тривалість автономної роботи, г: 7
Кількість фаз: 1
Частота струму, Гц: 50
Номінальна напруга, В: 230
Двигун
Модель: 192FA / 16,0 К.С.
Тип двигуна: одноциліндровий, бензиновий, 4-х тактний
Охолодження: повітряне
Система пуску: ручний + електричний (комбі)
Тип альтернатора: синхронний
Об'єм паливного бака, л: 25
Паливо: бензин
Витрати палива: 313 г / кВт * г
Функціональні можливості (особливості)
Система AVR (стабілізатор напруги): є
Додатково
Тип установки: пересувний (на колесах)
Рівень шуму, дБ: 78
Розміри, мм: 815х525х545
Вага, кг: 86,1
Країна реєстрації бренду: Україна
Ще: Генератор потужністю 7 кВт, якої вистачить для освітлення великого приватного будинку, а також одночасного підключення: до 12 побутових електроприладів залежно від пускової потужності, або ж 6 одиниць електроінструменту. Устаткування сумісно зі зварювальним апаратом, підходить для комерційних підприємств. У генераторі є функція AVR, яка забезпечує стабільний рівень напруги під час динамічних навантажень. Це захистить інструмент від швидкої поломки і дозволить підключати до нього навіть такі прилади, як точне обладнання лабораторій і медичні пристрої в лікарнях. У генераторі є ряд захисних систем, які продовжують термін служби інструменту: від перегріву; від короткого замикання; від низького рівня масла в картері. Щоб запустити генератор більше не потрібно витрачати багато часу і зусиль. Для першого запуску інструменту знадобиться менше 5 хвилин. На всі наступні запуски Ви будете витрачати не більше однієї хвилини. Інструмент оснащений ручним і електростартером. Клеми постійного струму (12 В і 6,5 А) дозволяють заряджати автомобільні акумулятори. Під час зарядки акумулятора забороняється використовувати розетку на 220 В. Інструмент оснащений додатковим вікном для відстеження рівня палива в баку і вольтметром, який дозволяє контролювати напругу, що видається генератором. Воно повинно складати 220 В (+/- 10%). Для більшої безпеки оператора при роботі на корпусі інструменту є клема для підключення заземлення, яку рекомендується використовувати при роботі з інструментом, щоб уникнути випадкового ураження струмом. Робота до 7 годин без зупинки, завдяки повітряному охолодженню двигуна і споживання палива 313 г / кВт * год. Інструмент обладнаний промислової розеткою на 32 А (220 В), яка дозволяє підключати потужний інструмент і використовувати його на максимальну потужність (часто це зварювальне обладнання або подовжувачі з великим перетином). У генераторі використовується 100% мідна обмотка двигуна, яка дозволяє використовувати генератор тривалий час при максимальних навантаженнях. Для зручності при транспортуванні в генераторі є великі колеса і додаткові рукоятки, що дозволяє легко і зручно переміщати його по поверхні. Купивши цей генератор, Ви отримуєте надійний інструмент на довгі роки, якість якого підтверджується трьома роками чесної гарантії від Dnipro-M.
Товар на сайті бренду: https://dnipro-m.ua/tovar/generator-benzinovyj-...
Характеристики Dnipro-M GX-70E (49317000) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Генератори